سال انتشار: ۱۳۸۸

محل انتشار: ششمین کنگره علوم باغبانی ایران

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

محسن خدادادی – استادیار موسسه اصلاح و تهیه نهال وبذر
جواد نظری – دانشجوی کارشناسی ارشد رشته باغبانی

چکیده:

سیب زمینی (Solanum tuberosum L.) یکی ازمهمترین سبزیها در کشور با سطح زیرکشت 170 هزار هکتار و تولید کل سالیانه بیش از 5 میلیون تن است این محصول برای تولید عملکردکمی و کیفی مطلوب نیازمند خاکهای حاصلخیز متمایل به اسیدی است خاکهای مناطق سیب زمینی کاری اغلب اهکی بوده و امکان تولید محصول بالا علیرغم ظرفیت بالای تولید دراین محصول وجود ندارد. استفاده از گوگرد یکی از روشهای افزایش حلالیت عناصر تثبیت شده در خاکهای اهکی و قلیایی محسوب می شود شرط بهره گیری از توان بالقوه گوگرد، حضور میکروارگانیسمهای اکسید کننده این ماده به ویژه باکتریهای جنس تیوباسیلوس در خاک می باشد .