دانلود مقاله بررسی اثر نانورس بر زمان ژل شدن امیزه های رزین پلی استر
سال انتشار: ۱۳۸۹
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی علوم و فناوری نانو
تعداد صفحات: ۴
نویسنده(ها):
علی ندیمی – تهران دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهرانجنوب
مسعود اسفنده – تهران پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران
چکیده:
ژل شدن در امیزه های رزین قسمتی از فرایند پخت می باشد که زمان به وقع پیوستن ان در سرعت پخت سامانه رزین و تولید پروفیلهای کامپوزیتی دارای اهمیت است در فرایند پولتروژن زمان ژل شدن برروی مختصات نواحی گرمایی قالب و نیروی لازم جهت بیرون کشیدن پروفیل کامپوزیتی تولید شده تاثیر دارد افزایش زمان ژل شدن به معنای کاهش سرعت پخت سامانه رزین می باشد دراین تحقیق از درصدهای وزنی ۱% و ۳ % برای نانورس استفاده شد و مشاهده گردید که با افزایش درصد نانورس زمان ژل شدن افزایش می یابد.