سال انتشار: ۱۳۸۹

محل انتشار: همایش ملی انسان، محیط زیست و توسعه پایدار

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

ازیتا بهبهانی نیا – عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

چکیده:

تحقیقات جدید نشان میدهد استفاده از اب فناوری شده جهت ابیاری محصولات کشاورزی باعث رشد سریع تر و کیفیت بهتر محصولات بدون نیاز به افت کش ها و کودهای شیمیایی می گردد برای ایجاد اب فناوری شده باید اب معمولی را از روی کانیهای خاص عبور داد میدانهای مغناطیسی حاصل از این کانیها ساختار بلوری آب را تغییر داده و ساختار هندسی ا ن را در ابعاد نانومنظم تر می کند فعال کردن ذرات نانو د ر اب و انرژی دادن به اب تحت تاثیر رزونانس نانو باعث تغییر در ساختا ر مولکولی اب میشود درتحقیق حاضر جهت بررسی اثرات ابیاری با اب فناوری شده دو پلات در یک مزرعه کشاورزی اماده گردید و هر دو پلات گیاهان یکسان کاشته شد پلات اول با اب شهر و پلات دوم با اب فناوری شده تحت ابیاری در زمانهای یکسان و شرایط کاملا مشابه قرار گرفتند.