سال انتشار: ۱۳۸۹

محل انتشار: اولین کنفرانس ملی علوم و فناوری نانو

تعداد صفحات: ۲

نویسنده(ها):

مرضیه فتاحی دولت ابادی – گروه میکروبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال
صدیقه مهرابیان – گروه بیولوژیدانشگاه تربیت معلم تهران
مریم ابراهیمی تاج ابادی – گروه بیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز

چکیده:

نگهدارنده ها برای جلوگیری از الودگی در طول تولیدمواد بهداشتی و همچنین در زمان مصرف مورد نیازنددراین مطالعه با انام روش موادجهه برروی میکروارگانیسمهایی از قبیل C. albicans E. coli, P. aeroginusa, S. aureus, S. Mutans اثرات نگهدارندگی نانوذرات نقره ۰٫۴ppm و بنزواتسدیم ۰٫۱% مورد بررسی قرارگرفت بررسی کلی نتایج نشان داد که نانوذرات نقره دارای خاصیت انتی میکروبیال و اثرات نگهدارندگی بالایی در غلظت بسیار کم می باشند و می توان آن را جایگزین بنزوات سدیم و یا همراه با ان در دهان شویه استفاده کرد.