سال انتشار: ۱۳۸۹

محل انتشار: اولین کنفرانس ملی علوم و فناوری نانو

تعداد صفحات: ۴

نویسنده(ها):

اکبر حسن پور – دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند دانشکده علوم پایه
عباس دادخواه تهرانی – دانشگاه لرستان دانشکده علوم پایه گروه شیمی

چکیده:

با توجه به اهمیت موضوع نانوتکنولوژی و به منظور کاربردی کردن فناوری نانو در زمینه کربوهیدراتها ابتدا نانوکرستالهای نشاسته با استفاده از هیدرولیز اسیدی از گرانول های نشاسته تهیه گردید و سپس نانوکریستالهای بدست آمده به عنوان ماکرو اغاز گر واکنشهای پلیمریزاسیون گرافت با اکریلونیتریل قرار گرفت پس از شناسایی و بررسی میکروساختار کوپلیمرهای حاصل با استفاده از تکنیکهای H-NMR,FT-IR رفتار حرارتی، مورفولوژی، خصوصیات سطحی و الگوی پلیمرفیسم کوپلیمرهای تهیه شده به ترتیب با استفاده از TEM,TGA,DSC ، تست XRD ، Wettability مورد بررسی قرار گرفته و نیز فرایند پلیمریزاسیون در شرایط مختلف تکرار و توسط سیستم شبکه عصبی شبیه سازی گردید. کوپلیمرهای تهیه شده با استفاده از اینروش به دلیل برخورداری از ساختار کاملاتخریب پذیر و همچنین تغییر خصلت از ابدوست به ابگریز کاندیداهای بسیارجالبی برای استفاده درماتریسهای پلیمری ابگریز به عنوان تقویت کننده می باشند.